Bröllopsfotograf Malmö, Lund, Österlen


Söker ni bröllopsfotograf för bröllop i södra Skåne eller på Österlen?


Då har ni kommit rätt, välkomna!

Bröllopsfotograf Lund
Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsfotograf Österlen
Bröllopsfotograf Malmö
Bröllopsfotograf Ystad
Bröllopsfotograf Simrishamn
Fantastiskt att få ha en så engagerad och entusiastisk fotograf på vårat bröllop! Johan älskar sitt jobb och det märks. Resultatet blev otroligt fina, ljusa bilder. Precis som vi ville. Rekommenderar till alla!

– Linnea & Christoffer

Hej, jag heter Johan,

tack för att ni tittar in!

Jag fångar er dag vackert och naturligt. Känslorna, platsen, de stora händelserna och de fina detaljerna. Jag guidar er steg för steg när det behövs, så att ni kan slappna av och vara er själva.


Så ser jag på

Mitt uppdrag som er fotograf


Jag tycker att det är viktigt att bilderna känns okonstlade, gärna lite kul och så klart ska de vara vackra. Jag försöker vara kreativ när jag dokumenterar er dag för att fånga händelserna ur olika perspektiv, både de stora dragen och de små händelserna. Med mig som er fotograf behöver ni inte vara oroliga för att det ska kännas obekvämt framför kameran. Jag är entusiastisk, lugn och trygg och positiv och guidar er steg för steg när det behövs, så att ni kan slappna av och vara er själva. De flesta brukar tycka att det är både spännande och roligt. Jag har också många års erfarenhet av retusch- och redigeringsarbete och är noggrann i efterarbetet med varje bild – inga konstiga utfrätta ytor eller fördärvade hudtoner!

Hej, jag är bröllopsfotograf i Malmö!
Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsfotograf Skåne