Fotopaket

Priser 2022/2023


Skicka förfrågan om ert datum

Prisuppdatering snart!


Priserna nedan är för 2022–2023. Jag har inte hunnit uppdatera mina priser till 2023–2024 ännu. Det är snart på gång men till dess gäller priserna nedan, så passa på! :-)


Vigsel & Porträtt


För mindre bröllop.

Omfattande ungefär: vigsel, riskastning, gruppbilder och porträtt.


Planeringsmöte.

2–3 timmar fotografering.

Minst 200 bilder.

Samtliga bilder professionellt redigerade.

Online-album & digital leverans.


Pris från 14.000 kr.

Halvdag


Om ni vill ha med lite mer av er dag.

Till exempel omfattande: förberedelser, First Look, vigsel, riskastning, porträtt, mingel, familje- och gruppbilder, brudskål, dukning/festlokal.


Planeringsmöte.

4–5 timmar fotografering.

Minst 300 bilder.

Samtliga bilder professionellt redigerade.

Online-album & digital leverans.


Pris från 16.500 kr.

Halvdag Xtra


Det mest populära paketet.
Med allt det viktiga plus lite till.

Till exempel omfattande: förberedelser, First Look, vigsel, riskastning, porträtt, mingel, familje- och gruppbilder, brudskål, dukning/festlokal, samt middag eller magiska Golden Hour-porträtt i solnedgången.


Planeringsmöte.

5–6 timmar fotografering.

Minst 350 bilder.

Samtliga bilder professionellt redigerade.

Online-album & digital leverans.


Pris från 18.000 kr.

Heldag – Tutti Matrimonio!


Hela er dag. xtra allt!
De stora händelserna och de fina detaljerna.

Från förberedelser och First Look till vigsel, riskastning, porträtt, familje- och gruppbilder, brudskål, dukning, middag, fest och dans, samt en extra uppsättning porträttbilder på kvällen. Har vi en fin solnedgång utnyttjar vi förstås det magiska Golden Hour-ljuset.


Planeringsmöte.

7–9 timmar fotografering.

Minst 400 bilder.

En 3–5 minuter lång film som sammanfattar er dag.

Samtliga bilder professionellt redigerade.

Online-album & digital leverans.


Pris från 22.500 kr.

Övrigt: Parfotografering


Till exempel förlovning, Elopement (bröllop utan gäster) eller familjebilder.


1–2 timmar fotografering.

Ungefär 35–70 bilder.

Samtliga bilder professionellt redigerade.

Online-album & digital leverans.


Pris 4.900 kr (för 1 timme)

Pris 7.900 kr (för 2 timmar)

Tillval: Trycksaker & Film


Trycksaker

Fotoböcker – från 990 kr. Förstoringar – från 290 kr. Canvas-tavlor – från 990 kr.


Vill ni ha ert bröllop filmat?

En 3–6 minuter lång sammanfattning av er dag i rörliga bilder som komplement till stillbilderna. Professionellt filmat och redigerat. Levererat på samma sätt som era stillbilder – digitalt via nedladdningslänk samt i ett Online-album tillsammans med era bilder. Psst ... se ett fantastiskt specialerbjudande för film här. Endast tillgängligt under en mkt kort tid, just nu!


Pris från 5.500 kr.


Boknings-FAQ

Hur går det till att boka?

Skicka en förfrågan och berätta lite om vad ni tänkt er. Om jag är tillgänglig det datum ni önskar diskuterar vi era planer. Om ni därefter bestämmer er för att boka reserverar ni ert datum genom att betala en bokningsavgift på 1/3 av totalbeloppet. Vi skriver ett avtal så att det är tydligt för både er och mig vad vi kommit överens om och vad som gäller vid komplikationer av något slag. Ni får ett kvitto direkt efter betalningen. De återstående 2/3 av kostnaden betalar ni senast 10 dagar efter bröllopet.

Kan vi komma överens om ett anpassat upplägg?

Det brukar fungera bra att utgå från något av mina fotopaket och den grundkostnad jag anger där, och sedan finjustera så att det passar er planering. Många bröllop jag fotograferar är anpassade på något vis.

Kan vi ses innan bröllopet?

Det är bra om vi kan ha kontakt på något sätt utöver att bara mejla, så att vi kan lära känna varandra lite innan det är dags. Jag är lugn och positiv som person och det brukar vara väldigt trevligt att träffas och prata. Jag berättar lite om hur jag arbetar som fotograf och ni berättar lite om er och vad ni har för förväntningar på dagen och önskemål när det gäller bilderna. Om vi inte kan ses IRL, på t.ex. ett café, så funkar det också med videomöte.

Hur och när får vi våra bilder?

Jag levererar ett första smakprov på c:a 20 bilder 12–48 timmar efter bröllopet. De resterande bilderna får ni efter 5–8 veckor. De levereras då i ett Online-galleri som ni har tillgång till i sex månader (eller längre om ni vill). Därifrån kan ni ladda ner bilder till er dator/mobil eller direkt dela dem till sociala medier etc.

Kan du tänka dig att resa för att fotografera vårt bröllop?

Visst! För det mesta arbetar jag i södra Sverige, men jag reser gärna både inom landet och i Europa om jag har möjlighet.

Tillkommer det några kostnader?

Resekostnad är inkluderat i priset om bröllopet hålls i Småland, annars tillkommer reseersättning enligt överenskommelse. Inga övriga kostnader tillkommer.