Specialerbjudande till introduktionspris!

Välkommen till denna lite hemliga sida på min sajt, där jag vill presentera en tilläggstjänst som jag tycker är ett väldigt fint komplement till bröllopsfotografering: Super 8-smalfilm från Kodak av bästa kvalitet för en klassisk, romantisk och lite nostalgisk look.

Filmat med äkta Kodak Super 8-film

Fler och fler bröllopspar vill ha sin dag förevigad inte bara med stillbilder utan även i filmformat. Antingen hela dagen eller ett kortare sammandrag av dagen. Jag erbjuder båda varianterna, men här vill jag göra reklam för mitt favoritformat – Super 8. Just nu till ett helt oslagbart introduktionspris – 2.490 kr för de två första bröllopsparen som hittar den här sidan och väljer att boka. (Ungefärligt värde: 4.500 kr.)

Vad får vi då menar du?

Ni får ett sammandrag av er dag i form av en ungefär 3 minuter lång film. Här nedan ser ni ett exempel på hur ett Super 8-filmat bröllop kan se ut. Observera att det här inte är min film, men den ger en god känsla för hur det färdiga resultatet kan bli.

.

Just nu och under en kort tid framöver – endast 2.490 kr

Värde c:a 4.500 kr. OBS! Först till kvarn gäller – endast de två första som hittar den här sidan och väljer att boka!

Bröllop videograf – Super 8-kamera.

Vad är Super 8?

Äkta traditionell smalfilm av den bästa kvaliteten kallas för "Super 8". Det är alltså inte digital video, utan äkta film, tillverkad av Kodak. Super 8 introducerades i mitten av 60-talet och användes mycket under 70- och 80-talen. De flesta känner igen den karaktäristiska looken – vackert balanserade och inte alltför mättade färger, och många tycker att filmen skapar en romantisk och nostalgisk känsla – kanske det perfekta formatet för bröllopsdokumentation alltså?

Bröllopsfilm – Super 8.
Just nu

Introduktionspris endast 2.490 kr

Under en kort period innan jag introducerar den här tjänsten lite mer synligt på min hemsida erbjuder jag den till självkostnadspris – endast 2.490 kr. Det ni betalar för är kostnaden för två filmer (på ungefär 3 minuter styck – 1.100 kr), samt kostnaden för frakt, framkallning och filmskanning på ett labb i Tyskland (c:a 1.390 kr). Kostnad för filmning, redigering samt min förtjänst och skatt är alltså bortplockat.