Tips!

Vill ni ha ett stort brudparsporträtt över sängen?


Njae ... ett brudparsporträtt i lite lagom storlek, typ som ett vykort, passar kanske fint på kylskåpet, i en bokhylla eller på byrån i sovrummet, men många tycker nog att det känns som för mycket att göra en förstoring och sätta i tavelram. Men om man vill ha något på väggen då, från bröllopet, vad väljer man då?


Ett förslag som är lite mer subtilt än ett stort porträtt på er själva, kan vara en minnesvärd miljö- eller detaljbild från en plats som betyder något särskilt för er. Kanske från platsen där ni tog era porträtt, eller kanske någon fin miljöbild från festplatsen.


När jag fotograferar ett bröllop håller jag alltid utkik efter de där extrabilderna, som är fina i sig men som också helst har en koppling till er och er dag. Sådana bilder kan vara fantastiska att ha med i ett fotoalbum för att skapa variation och bidra till att nyansera och skapa stämning i berättelsen om er dag.


Och – sådana bilder passar kanske också väldigt bra att göra en tavla av! En översiktsbild från en strand till exempel, eller en detaljbild för den delen, är säkert fin i sig, men om den dessutom är från en plats ni minns tydligt från er bröllopsdag kan den kanske skapa lite extra härlig känsla i vardagsrummet, sovrummet eller ... ja, var som helst!


Alla bilder jag levererar till er, efter bröllopet, är fria för er att använda hur ni vill. Ni kan alltså göra förstoringar utan att blanda in mig. Om ni vill att jag gör det åt er så är det så klart bara att höra av er. Jag har goda kontakter med ett par bra tryckerier och hjälper er gärna, så kan ni vara säkra på att få förstoringar som är av högsta kvalitet och som inte tappar färg och blir bleka med åren.