Hej, jag heter Johan,

Tack för att ni tittar in!

Jag har jobbat som fotograf och filmare i drygt 10 år – som bröllopsfotograf så klart, men också bland annat för HD-Sydsvenskan och Malmö stad. Jag älskar att fotografera bröllop och tar uppdrag i hela södra Sverige.

Mitt mål är att fånga er dag stämningsfullt och autentiskt. De stora och små händelserna. Känslor, plats, detaljer, släkt och vänner, glädje och skratt.

🌈 Här är alla välkomna, oavsett ursprung och sexuella preferenser. Kärlek är kärlek och det är den vi firar! Det är den jag fotograferar.

Mer om Johan
Faq

Hur skulle du beskriva din stil?


Som dokumentär med "Fine Art"-känsla. Jag vill att bilderna ska kännas avslappnade, autentiska, stämningsfullt vackra och kul! Redigeringsmässigt tycket jag att det viktigaste är ljuset och färgskalan vid tagningstillfället – vad passar bäst för att framhäva känslan i en viss bild? Jag tror att mina bilder ser ut som de gör på grund av att jag inte bara fotograferar med digitala kameror. Mest gör jag förstås det, för att få med så mycket som möjligt av ert bröllop, men jag tar med jämna mellanrum också bilder med film. Det gör att jag i redigeringen kan jämföra och matcha färgskalorna och inspireras från den fantastiska känslan som film erbjuder.

Så säger några bröllopspar jag fotograferat

Sara & Christoffer

Fantastiska bilder och en rolig upplevelse! Trodde aldrig vi kunde se så bra ut på bild och vi hade väldigt kul under tiden. 🤗

Linnea & Christoffer

Fantastiskt att få ha en så engagerad och entusiastisk fotograf på vårat bröllop! Johan älskar sitt jobb och det märks. Resultatet blev otroligt fina, ljusa bilder. Precis som vi ville. Rekommenderar till alla!

Charlotta & Tobias

Tack Johan för ett fantastiskt professionellt jobb på vår bröllopsdag! Vi är supernöjda! Bilderna är toppenfina och genomförandet kunde inte ha varit bättre. Våra varmaste rekommendationer!

Sandra & Daniel

Vi är väldigt nöjda med bilderna! Tacksamt att man får alla bra bilder levererade istället för ett begränsat antal. Bra service genom hela processen, både under och efter fotograferingen!

01 / 31

Boka för 2023–2024 nu!

Har ni bestämt datum?

Vill ni vara säkra på att få just det datum som passar er är det så klart en bra idé att boka i god tid. Jag har datum kvar för säsongen 2023. Flest på våren och sensommaren, men även några sommardatum. Vad har ni planerat?

Skicka förfrågan