Skriv några rader om vad ni planerar!

Jag återkommer inom 24 timmar.

Vill du hellre kontakta mig direkt i luren?

Om jag inte kan svara – skicka ett sms så återkommer jag inom kort.

Boknings-FAQ

Hur går det till att boka?

Skicka en förfrågan och berätta lite om vad ni tänkt er. Om jag är tillgänglig det datum ni önskar diskuterar vi era planer. Om ni därefter bestämmer er för att boka reserverar ni ert datum genom att betala en bokningsavgift på 1/3 av totalbeloppet. Vi skriver ett avtal så att det är tydligt för både er och mig vad vi kommit överens om och vad som gäller vid komplikationer av något slag. Ni får ett kvitto direkt efter betalningen. De återstående 2/3 av kostnaden betalar ni senast 10 dagar efter bröllopet.

Kan vi komma överens om ett anpassat upplägg?

Det brukar fungera bra att utgå från något av mina fotopaket och den grundkostnad jag anger där, och sedan finjustera så att det passar er planering. Många bröllop jag fotograferar är anpassade på något vis.

Kan vi ses innan bröllopet?

Det är bra om vi kan ha kontakt på något sätt utöver att bara mejla, så att vi kan lära känna varandra lite innan det är dags. Jag är lugn och positiv som person och det brukar vara väldigt trevligt att träffas och prata. Jag berättar lite om hur jag arbetar som fotograf och ni berättar lite om er och vad ni har för förväntningar på dagen och önskemål när det gäller bilderna. Om vi inte kan ses IRL, på t.ex. ett café, så funkar det också med videomöte.

Hur och när får vi våra bilder?

Jag levererar ett första smakprov på c:a 20 bilder 12–48 timmar efter bröllopet. De resterande bilderna får ni efter 5–8 veckor. De levereras då i ett Online-galleri som ni har tillgång till i sex månader (eller längre om ni vill). Därifrån kan ni ladda ner bilder till er dator/mobil eller direkt dela dem till sociala medier etc.

Kan du tänka dig att resa för att fotografera vårt bröllop?

Visst! För det mesta arbetar jag i södra Sverige, men jag reser gärna både inom landet och i Europa om jag har möjlighet.

Tillkommer det några kostnader?

Resekostnad är inkluderat i priset om bröllopet hålls i Småland, annars tillkommer reseersättning enligt överenskommelse. Inga övriga kostnader tillkommer.