Bröllopsfotograf i Halland


Söker ni fotograf för bröllop i Halland?


Då har ni kommit rätt, välkomna!

Bröllopsfotograf Halland
Bröllopsfotograf Halmstad
Bröllopsfotograf Halmstad
Bröllopsfotograf Halmstad
Bröllopsfotograf Halland
Bröllopsfotograf Halland
Fantastiskt att få ha en så engagerad och entusiastisk fotograf på vårat bröllop! Johan älskar sitt jobb och det märks. Resultatet blev otroligt fina, ljusa bilder. Precis som vi ville. Rekommenderar till alla!

– Linnea & Christoffer

Hej, jag heter Johan!

jag är bröllopsfotograf i halmstad, helsingborg och hela halland och skåne

Mitt mål är att fånga era personligheter och er kärlek i en vacker, autentisk berättelse om er dag – de stora händelserna och de fina detaljerna. Jag gillar när det är naturligt och äkta. Inga konstiga poser eller framtvingade leenden, men när det behövs guidar jag er lite så att ni inte behöver känna er obekväma framför kameran. Det brukar gå jättebra och det brukar vara roligt!


🌈 Här är alla välkomna, oavsett ursprung och sexuella preferenser. Kärlek är kärlek och det är den vi firar!

Bröllopsfotograf i Halmstad
Er dag!

Naturligt, avslappnat och gärna lite kul


Jag arbetar dokumentärt för att era bilder ska kännas naturliga och avslappnade. Jag tycker att bilderna gärna får vara lite kul – och så klart ska de vara vackra. Jag försöker alltid att vara kreativ när jag dokumenterar er dag för att fånga händelserna ur olika perspektiv, de stora dragen och de fina detaljerna.


Med mig som er fotograf behöver ni inte vara oroliga för att det ska kännas obekvämt framför kameran. Jag är entusiastisk, lugn och trygg och positiv och guidar er steg för steg när det behövs, så att ni kan slappna av och vara er själva. De flesta brukar tycka att det är både spännande och roligt.


Jag har många års erfarenhet av retusch- och redigeringsarbete och är noggrann i efterarbetet med varje bild – inga konstiga utfrätta ytor eller fördärvade hudtoner.

Bröllopsfotograf Halmstad
Bröllopsfotograf Halland