Bröllopsfotograf Öland

Söker ni fotograf för bröllop på Öland?


Då har ni kommit rätt!


jag älskar öland och vill gärna ha fler bröllopsbokingar där, eftersom jag har sommarhus på norra ön 😊


Så ... just nu erbjuder jag 10 procent rabatt på alla mina paket.


Erbjudandet gäller bokningar för sommaren 2023 och 2024, för de två första paren som bokar, så ... om ni planerar bröllop på den vackra ön, varför inte passa på?

Kontakta mig via mitt kontaktformulär och skriv "Öland 10" överst i meddelandefältet i formuläret (lite längre ner på sidan), så vet jag att ni är intresserade.

Fantastiskt att få ha en så engagerad och entusiastisk fotograf på vårat bröllop! Johan älskar sitt jobb och det märks. Resultatet blev otroligt fina, ljusa bilder. Precis som vi ville. Rekommenderar till alla!

– Linnea & Christoffer

Hej, jag heter Johan!

jag är bröllopsfotograf på öland och i småland

Jag älskar Öland! Jag har varit på Öland nästan varje sommar sedan jag föddes. Min pappa har sommarhus på norra ön och jag har bott ett år på södra när jag gick Skrivarlinjen på folkhögskolan för ... ett bra tag sedan. Men – nu till saken: jag vill plåta fler bröllop på Öland och få möjlighet att använda den fantastiska naturen och miljöerna. Öland är som gjort för bröllopsbilder. Nästan vart man vänder sig är bara ... vackert och härligt! Så nu erbjuder jag en liten rabatt för att förhoppningsvis locka ... kanske just dig? :-D


Mitt mål som bröllopsfotograf är att fånga era personligheter och er kärlek i en vacker, autentisk berättelse om er dag – de stora händelserna och de fina detaljerna. Jag gillar när det är naturligt och äkta. Inga konstiga poser eller framtvingade leenden, men när det behövs guidar jag er så att ni inte behöver känna er obekväma framför kameran. Det brukar gå jättebra och det brukar vara roligt!


🌈 Här är alla välkomna, oavsett ursprung och sexuella preferenser. Kärlek är kärlek och det är den vi firar!

Hej, jag fotograferar gärna ert bröllop på Öland!
Öland-rabatt bröllopsfotograf – 10% på alla paket

Skicka förfrågan


Skicka en förfrågan om ert datum och skriv "Öland 10" i meddelanderutan i kontaktformuläret så vet jag att ni är intresserade.


Jag svarar alltid inom 24 timmar – har ni inte fått svar så kolla skräpposten.


E-post

hej@fotografjohannyberg.se


Tel.

0704–211 424

Genuina känslor – äkta, avslappnat och gärna lite kul


Jag arbetar dokumentärt för att era bilder ska kännas naturliga och avslappnade. Jag tycker att bilderna gärna får vara lite kul – och så klart ska de vara vackra. Jag försöker alltid att vara kreativ när jag dokumenterar er dag för att fånga händelserna ur olika perspektiv, de stora dragen och de fina detaljerna.


Med mig som er fotograf behöver ni inte vara oroliga för att det ska kännas obekvämt framför kameran. Jag är entusiastisk, lugn och trygg och positiv och guidar er steg för steg när det behövs, så att ni kan slappna av och vara er själva. De flesta brukar tycka att det är både spännande och roligt.


Jag har många års erfarenhet av retusch- och redigeringsarbete och är noggrann i efterarbetet med varje bild – inga konstiga utfrätta ytor eller fördärvade hudtoner.

Bröllopsfotograf Öland
Bröllopsfotograf Öland